Solect Power

Solect Power AB marknadsför och installerar nyckelfärdiga solcellslösningar av absolut högsta kvalitet. Företaget ägs och drivs av Malin och Ulf Åman och bolaget har sitt säte i Vilshult, Blekinge.

Vi hjälper villaägare att producera sin egen el. Vi samarbetar med certifierade installatörer och levererar nyckelfärdiga lösningar. Våra produkter och installationer håller absolut högsta kvalitet. Vi säljer anpassade material-kit och installerar nyckelfärdiga lösningar i samarbete med certifierade installatörer.

I vårt företag finns snart tio års erfarenhet från solcellsbranschen, både från produktion, försäljning och installationer. Vi arbetar bara med produkter av absolut högsta kvalitet vilket garanterar att din solcellsinstallation kommer att ge bästa möjliga långsiktiga avkastning. Vi har den sakkunskap som krävs gällande projektledning, arbetsmiljö, el och mekanik för att genomföra solcellsprojekt av olika storlek.

Vi kombinerar det stora företagets utvecklingsresurser och stabilitet, som vi har tillgång till via våra samarbetspartners, med det lilla företagets flexibilitet och kundservice.

Och vi bygger finansiell styrka i företaget. Det måste man för att finnas kvar på sikt – och det tänker vi vara. Solect Power är medlem i Svensk Solenergiförening.

Dela på Facebook
Ort: Vilshult
Län: Blekinge
Telefon: 0738-42 40 20
Hemsida: www.solectpower.se
E-post: info@solectpower.se
 
Registrerade anläggningar: 11