Delta Energy Systems

DELTA – en trygg och professionell leverantör av solcellslösningar med över 1000 MW installerad kapacitet världen över.

Tillsammans med våra kunder erbjuder vi innovativa och energieffektiva kraftlösningar som möjliggör en hållbar utveckling och framtidsäkrade affärer. Som partner till några av de största och främsta högteknologiska företag i världen i mer än 40 år har våra lösningar bidragit till framgång för dessa företags banbrytande teknik och hjälpt dem ligga steget före i en föränderlig värld. Delta Electronics med dotterbolag (90 000 anställda) över hela världen utgör ett starkt nätverk av mindre lokala enheter med stora resurser i ryggen.

Delta Energy Systems i Sverige samarbetar med de mest erfarna installatörerna inom DC kraft, UPS och telekommunikationsinfrastruktur över hela landet – det borgar för hög kvalitet, professionella installationer och förstklassig kundservice. Tillsammans med internationellt ingenjörsteam och branschledande expertis kan vi på ett snabbt och effektivt sätt tillgodose ert behov.

DELTAs systemlösningar är specialanpassade för solcellsapplikationer på bostäder och kommersiella byggnader. Alla systemkritiska komponenter som själva solcellen, multi- och monokristallina solcellspaneler samt 1-fas och 3-fas växelriktare produceras i egna fabriker. Övriga komponenter (mekanik, kablage) är noga utvalda med avseende på kvalitet och kompabilitet till övrig utrustning. Delta Energy Systems kan på detta sätt kvalitetssäkra både komponenter samt system som helhet och därmed garantera hög effektivitet och lång livslängd i sina solcellslösningar.

Källa: Svensk Solenergiförening

Dela på Facebook
Ort: Växjö
Län: Kronoberg
Telefon: 0470-70 68 00
Hemsida: www.deltaenergysystems.com
E-post: magnus.runesson@delta-es.com
 
Registrerade anläggningar: 0