Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Vill du hyra en solcellsanläggning?

Skrivet av Egen Solel.se, 2012-10-03 11:47.

Egen El

Egen El

Johan Ehrenberg, som driver ett flertal företag bland annat ETC El och Egen El säljer och monterar inte bara solcellsanläggningar, men har även börjat erbjuda hyresavtal, för dem som inte har råd eller inte vill äga anläggningen själv.

Mycket intressant inititativ tycker vi.

Man hyr anläggningen i 10 år och kan därefter köpa den om man vill. Hyrkostnaden ligger runt 1.000 kr/kW per år, vilket verkar vara ett bra alternativ.

Läs mer på Egen Els hemsida: http://egenel.etc.se/nyhet/sok-solcellsbidrag-vi-hjalper-dig

Tipsa oss gärna om ni känner till fler företag som erbjuder hyrlösningar.

Dela på Facebook
Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>