Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Svag solelsproduktion i augusti månad

Skrivet av Ekosvensson.se, 2012-09-02 20:09.

Augusti månad gav 9% mindre solel än väntat.

Enligt kalkylen borde vi producera 1.452 kWh i augusti varje år, men förra månaden blev resultatet cirka 9% lägre, dvs. en riktig besvikelse. Vi landade på endast 1.325 kWh.

Eftersom det är vår första hela produktionsmånad är det ju alldeles för tidigt att dra någon slutsats, men jag måste erkänna att jag hade hoppats på ett betydligt bättre resultat.

Hur har det gått för din solcellsanläggning i augusti? Jag är nyfiken att veta om det bara jag som ligger så pass mycket sämre än väntat.

Dela på Facebook
Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>