Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Solel i hyresrätt?

Skrivet av Mattias Wirf, 2012-09-04 13:17.

Vi bor i hyresrätt hos ÖBO, finns det något sätt för oss att välja solel, t ex genom någon leverantör. Jag misstänker att vi inte får sätta upp något på taket ;)

Dela på Facebook

Kommentarer

 1. Hej Mattias!

  Visst kan du få solel även när du bor i hyresrätt!

  Ta och kontakta Telge Energi, http://www.telgeenergi.se/solel, de säljer solel i portioner á 10 kWh per månad för 25 kr eller 20 kWh för 50 kr.

  Annars finns det faktiskt dem som har satt upp sin egen solcellsanläggning på ett kommunalt hyreshus, läs mer på http://egenel.etc.se/nyhet/solceller-pa-ett-hyreshus

  Mvh

  Egen Solel.se

Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>