Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Lunds kommun lanserar solkarta

Skrivet av Egen Solel.se, 2013-05-29 14:59.

Efter Göteborg och Stockholm, så har Lunds kommun nu även lanserat en solkarta som visar var i kommunen de bästa förutsättningarna för egen solelproduktion.

Så här skriver Lunds Energi på sin hemsida:

Att fånga upp en del av denna näst intill oändliga förnybara energikälla ser vi som en självklarhet när vi tillsammans ska bygga framtidens hållbara samhälle. Därför har Lunds Energi tillsammans med Lunds Tekniska Högskola, Lunds kommun och Solar Region Skåne, startat ett projekt i syfte att ta fram en s.k. solkarta. Denna karta visar dig var i Lunds kommun det är mest gynnsamt att installera solceller för elproduktion.

Dela på Facebook
Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>