Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Kurs i solenergi på Lunds universitet våren 2013

Skrivet av admin, 2012-10-09 10:21.

lu-logo_sv

 

Om du vill gå en kurs i solenergi på Lunds universitet till våren, så är det hög tid att anmäla sig. 15 oktober är sista dag för anmälningar.

Kursen sker per distans/internet och ger 7,5 högskolepoäng.

Ur nationell såväl som global synpunkt är det nödvändigt att utveckla nya tekniker för att generera el. Solcellsteknik kommer globalt sett att vara en av de viktigaste framtida teknikerna för elgenerering.

Kursens syfte är att lära ut grundläggande kunskaper om hur solceller och solcellssystem fungerar i olika applikationer. I Sverige innebär det att byggnadsintegrerade lösningar för att spara el är mest intressanta.

Förtur: Godkänd på kursen TFRC25 Solenergi – grundkurs i solvärmeteknik eller AEB010 Solenergi – grundkurs i solvärmeteknik.

Förkunskapskrav: Grundläggande behörighet

Anmälningsuppgifter:

  • Vårterminen 2013
  • Deltid/internetdistans
  • Kursperiod 2013-01-28 – 2013-05-31
  • Urval betyg 20%, högskoleprov 10%, akademiska meriter 70%
  • Universitetet har beslutat att använda giltigt högskoleprovsresultat som skiljekriterium vid lika meriter.

Anmälan senast 2012-10-15

Anmälningskod: LU-5723T

Källa: Lunds universitet

Dela på Facebook
Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>