Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


I behov av råd/analys (Malmö)

Skrivet av Tim Essius, 2013-02-08 13:29.

Hej,

Vi vill installera en solcellsanläggning på nybyggd villa/carport söder om Malmö. Pga av olika möjliga takytor (men ej rent söderläge) och viss skuggning är vi i behov av råd vad gäller placering, storlek etc. Vi kommer även att sätta upp solfångare.

De leverantörer/installatörer som har möjlighet att komma till platsen för kostnadsfri konsultation (och senare offert) får mycket gärna höra av sig!

Bästa hälsningar,

Tim

Dela på Facebook

Kommentarer

 1. Hej Tim!

  Tack för frågan!
  Kontakta mig så bokar vi ett kostnadsfritt besök hos er.

  Mvh
  Frawsen, Gari EcoPower
  0733-476230

 2. Hej Tim
  Ring mig på 08-5333 8668, eller skriv till ola.andersson@nordensolar.se så gör vi en systemdesign och lämnar offert.

  Se också gärna vår hemsida för prisexempel (http://www.nordensolar.se).

  Hälsningar Ola, Norden Solar

 3. Hej Tim.

  Vi har möjlighet att konsultera en anläggning kostnadsfritt åt er.
  Kontakta oss på 046 – 240 40 00 så har vi möjlighet att boka in ett möte.

  Med vänliga hälsningar,
  Peter Larsson
  /SolEL Dalby, http://www.soleldalby.se
  046 – 240 40 00

 4. Tack så mycket för era svar! Jag valde till slut Sol & Värmeenergi AB i Tomelilla (och därmed Svesol) efter koll av bl.a. allabolag.se.

 5. Vi har så mycket att göra att det administrativa är underordnat. Detta innebär att de uppgifter som finns på allabolag.se är föråldrade och återspeglar inte verkligheten. Vi som är i branschen vet väl när Sol & Värmeenergi gett sig in i denna marknaden och känner väl deras leverantör. Ditt val Tim respekteras förstås, men det är inte det rationella eller det bästa! Jag förstår dock ditt tankesätt! Grattis Sol & Värmeenergi!

  • Jag är helt öppen för att mitt val inte är det bästa och jag välkomnar din respons. Utveckla gärna. Ju mer jag vet, desto bättre. Vad hade varit det bästa/mest rationella?

Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>