Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Glada och trista nyheter i Jönköpings län

Skrivet av Egen Solel.se, 2012-11-07 15:22.

Jönköpings län

Jönköpings län

I dagarna har ett antal personer i Jönköpings län fått besked av Länsstyrelsen att de har får beviljat statligt stöd för solceller.

Anledningen till det plötsliga beskedet var att Jönköpings kommun, som själv stod först i kön med 5 solcellsprojekt på vardera 2 miljoner kronor, valde att inte genomföra sina egna solcellsplaner.

Stort grattis till alla dem, som nu får ett hastigt besked om tilldelat solcellsstöd!

Och samtidigt trist att kommunen väljer att skrota sina egna solcellsinvesteringar.

Dela på Facebook
Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>