Forum


Forum för alla solelsintresserade

Välkommen till vårt forum för alla solelsintresserade. Forumet är till både för dig som är ”nybörjare” och för dem som är betydligt mer erfarna.

Erfarenheter, fakta, tips & nyheter
Du kan dela med dig av dina erfarenheter, tips & råd. Skriva om något intressant som händer i solcellsbranchen. Stort som smått.

Ställ gärna en fråga
Ställ gärna en fråga om du undrar om något. Meningen med forumet är att vi ska hjälpa varandra att bli lite duktigare på solel.


Norden Solar (Aprilice AB) vill också vara med

Skrivet av Yang Yang, 2012-11-26 16:36.

Hej, kan ni lägga vårt företag information på din hemsida? Tack!

Vi är ett svenskt grossistföretag som även installerar solpaneler, växelriktare, komponenter och färdiga solcellssystem. Vi tillgodoser ett nationellt nätverk av kunder från hela landet.

Besöksadress: Enhagsvägen 7, 187 40 Täby, Sweden

Hemsida: www.nordensolar.se

Mvh

Yang

Dela på Facebook

Kommentarer

  1. Hej!

    Vad roligt att ni vill vara med. Nu ligger ni uppe på http://egensolel.se/leverantor/norden-solar/. Ni får gärna skicka över referenser på de anläggningar som ni har gjort som vi kan lägga upp här på EgenSolel.se

    MVH / Alexander

Add Comment Register

Skriv en kommentar

Om du registrerar dig och loggar in så publiceras din kommentar direkt annars måste admin först godkänna den. E-postadressen publiceras inte.

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>